27/12/17

Türkiye'nin Lezzet Haritasını Çıkardı

Polonez; Türkiye genelinde sahip olduğu 10 binden fazla satış noktasından aldığı bilgiye göre, hangi bölgede hangi geleneksel tatların daha çok tercih edildiğini açıkladı. Türkiye'nin lezzet haritasına göre, sucuk tüketimi tüm şarküteri et ürünleri arasında açık ara lider. Türkiye'nin doğusu geleneksel tatlarda daha tutucu davranırken, batı bölgeleri yeni tatlar ve farklılıklar arayışında. 
 

İlginizi çekebilecek diğer haberler

16/08/18

Breakfast Dergisi Röportajımız

Çölyak hastalığı ve gluten duyarlılığı olanlar için üretilen ürünlere her geçen gün bir yenisi ekleniyor.Glutensiz, çemensiz pastırma da onlardan biri.

14/02/18

Atıştırmalığın Böylesi...

Polonez, et severler için alışıgelmişin dışında farklı bir atıştırmalık lezzeti sunuyor.

Sağlıklı Yaşamın İpuçları
Polonez Yaşam'da!